Актрисата Диана Димитрова, която нашумя с ролята на д-р Зорница Огнянова

...
Актрисата Диана Димитрова, която нашумя с ролята на д-р Зорница Огнянова
Коментари Харесай

Д-р Огнянова от "Откраднат живот" изживя страховит кошмар в Бургас, натъкнала се на трупа на...

Актрисата Диана Димитрова, която нашумя с ролята на доктор Зорница Огнянова в лекарския сериал „ Откраднат живот ” по Нова телевизия, e спряла моноспектакъла „ Въпреки всичко ”, в който участваше 2 години, защото съдбовни случки от него почнали да й се случват и в действителността, твърди " Уикенд ".  „ Имаше доста огромен интерес към него и гостувах в Бургас. Разхождах се по мостика, който е забележителност в Бургас. Исках да си направя доста хубава фотография и в един миг, поглеждайки надолу към морето, си крещя: „ А, водолаз!” Като се загледах видях, че той е с риза, че е над 70-годишен и просто е неподвижен. Изпитах много смесени страсти, тъй като до момента в който аз звънях на 112, някакви хора снимаха с телефоните си протичащото се. На мен по никакъв начин не ми беше забавно. След това отидох в Бургас, изпих един коктейл и взех решение да приключа с моноспектакъла. Нещата в него се случваха 1:1 и в реалността”, споделя за последното си инфарктно прекарване доктор Огнянова.

Красивата Диана пристигнала на бял свят ексцентрично – по този начин както и живее . Родила се един месец по-рано, по време на път. Майка й тръгнала от с. Българево на посетители на сестра си, мислейки, че има време до събитието, само че раждането почнало по пътя. Така Диана се появила в добричката болница, а детството й минало при баба й и дядо й в Кайнарджа, в граничната зона с Румъния.

Когато през 2015 година приключила НАТФИЗ в класа на проф. Атанас Атанасов, имала опция незабавно да влезе в някой от софийските театри, само че чепатата актриса отказала. Вместо това Диана направила моноспектакъла си „ Въпреки всичко “, който играла 2 години . До момента, в който съдбовните събития в него почнали да й се случват и в действителността.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР